← Összes cikk

BoothDock · Wiki

Galéria megosztása és közzététele

A galériában a vendégeid megnézik és letöltik a fotóikat. Te döntöd el, hogyan történik a megosztás.

„Galéria és vendégek" fül: hatókör, hozzáférés-védelem, PIN és megőrzés
„Galéria és vendégek" fül: hatókör, hozzáférés-védelem, PIN és megőrzés

Galéria-hatókör: session-önként vagy az egész esemény

Az eseményben a Galéria és vendégek alatt választod ki a galéria-hatókört:

  • Session-önként – minden vendég csak a saját fotóit látja. A nyomaton lévő QR-kód közvetlenül pontosan erre a felvételre visz. Adattakarékos, a legtöbb ünnepséghez ideális.
  • Egész esemény – minden vendég minden fotót lát. Ekkor egyetlen galéria-link tartozik az egész eseményhez (az eseményben felül a „Galéria-link vendégeknek" alatt, mentésre kész QR-kóddal).

Megosztás

  • Session-önként: A QR-kód automatikusan rákerül a nyomatra – a vendég beolvassa, és máris a saját galériájában van.
  • Egész esemény: Másold ki az esemény-linket, vagy mentsd el a QR-kódot, és tedd ki az eseményen.

Vendég-feltöltések

Opcionálisan a vendégek saját telefonos fotóikat is feltölthetik a galériába. Igény szerint csak a te moderálásod (jóváhagyásod) után válnak láthatóvá, hogy semmi nem odaillő ne jelenjen meg azonnal.

Megőrzés

A Megőrzés (napok) alatt állítod be, meddig érhető el a galéria. Utána automatikusan lejár.

Következő lépések